Onnittelut, olet löytänyt aarteen!

Tekisikö mielesi karata maalle? Haluttaisiko viettää etäpäivää läppärin kanssa omenapuun alla? Etsitkö kuvauslokaatiota, jossa on ihmeellinen, lumoava valo ja jos jonninmoista taustaa hyödynnettävänä? Haaveiletko järjestäväsi tunnelmalliset juhlat vähän villimmässä puutarhassa tai puuttuuko pieneltä ryhmältä retriittipaikka? Vai kaipaatko kenties vain linnunlaulua, ajatonta maalaisromantiikkaa ja suloista joutilaisuutta?

Pikku-Pemberley on kahden siskoksen maalaisparatiisi tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Ennen kaikkea se on koti, mutta haluamme pitää ovet avoinna ja jakaa mansikkapaikkamme muiden kanssa. Meille voi tulla ja uppoutua paikassa vallitsevaan tunnelmaan, jossa on ihmeellisen helppoa vain nauttia ja olla onnellinen.

Pikku-Pemberleyllä ei ole tiettyä toimintamallia, vaan olemme avoimia kaikenlaisille ideoille ja ehdotuksille! Jos mielesi tekee maalle, voit oleskella luonamme B&B -tyyppisesti kotimajoituksessa tai vaikka telttailla maillemme. Halukkaille on aina jotain puuhaa tarjolla ja ilmainen yöpyminen työtä vastaan on mahdollista. Niin, ja jos haluat ilahduttaa mummoasi maaseuturetkellä niin minä lupaan tarjota kahvit!

Kaikki tiedustelut, ehdotukset ja rakkauskirjeet

maiju@pikkupemberley.com
0405135172